Меган и Хари си купиха дом в Санта Барбара

12.08.2020 15:05 | Видян 2585 пъти

Меган и Хари си купиха дом в Санта Барбара

Санта Барбара вече може да се похвали, че е дом на три много известни личности!

Принц Хари и Меган Маркъл изненадаха всички и взеха решение да се установят в град, който е на около 160 км. от Лос Анджелис. „Херцогът и херцогинята се преместиха в новия си семеен дом през юли тази година“, казва източник пред списание People. Той допълва, че двойката се надява съседите да уважат личното им пространство.

От Page Six пишат, че Хари и Меган искат да отгледат сина си Арчи в колкото се може по-нормална среда, за да му осигурят детството, което заслужава. Семейството се премести в Лос Анджелис по-рано тази година, след като прекара известно време във Ванкувър, Канада. Внукът на кралица Елизабет II и съпругата му се отказаха от кралското семейство в края на март.

Преди да се установят трайно в Санта Барбара, херцозите живееха в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс. За щастие на Меган и Хари, къщата им в новия град ги приближава доста близо до приятелката им Опра Уинфри, която притежава няколко имота в областта и живее в квартала Монтесито. Освен Опра, Хари и Меган ще имат още звездни съседи, включително Елън Дедженеръс и Роб Лоу.

Бившите кралски особи на няколко пъти бяха засичани на разходка из Лос Анджелис. Те бяха снимани, когато отиваха да си пазаруват, носейки предпазни маски заради пандемията от коронавирус. „Както всички останали, те все още се адаптират към социалната дистанция, внимателното подхождане към всичко и защитата“, казва приятел на двойката.

Съпрузите използваха времето си в Америка, за да участват в няколко благотворителни инициативи. На Великден те бяха хванати как доставят храна на критично болни хора, които не могат да излязат от домовете си заради вируса. Акцията беше част от проекта “Angel Food“ – организация, която готви, пакетира и доставя храна на хора, които са поставени в огромен риск от заразяване.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !