Камерън Диас: Успокоих се, след като напуснах Холивуд

11.08.2020 14:45 | Видян 556 пъти

Камерън Диас: Успокоих се, след като напуснах Холивуд

Решението на Камерън Диас да се откаже от актьорството, когато беше на върха в своята кариера, беше посрещнато с голяма доза скептицизъм от страна на фенове и критици. Оказва се обаче, че това е било най-добрият избор за холивудската звезда.

Актрисата стана част от виртуалното предаване на Гуинет Полтроу „In Goop Health: The Sessions“, където за първи път говори за периода си след Холивуд. Според Диас кариерата не ѝ е позволявала да има никакво лично пространство и сериозно е вредяла на семейното щастие.

„Реших, че искам други неща от живота. Дълго време работих толкова здраво, снимайки филми и се чувствах смазана“, казва Диас. Допълва, че професията ѝ е отнемала 12 часа на ден в продължение на няколко месеца и това ѝ е пречело да се фокусира върху каквото и да било друго занимание.

Звездата споделя, че животът под светлината на прожекторите сериозно я е изтощавал и смята, че всеки един актьор ще потвърди това заключение. Колежката ѝ Гуинет Полтроу веднага се съгласи с казаното. След като навършва 40 години, Камерън решава, че трябва да се погрижи за себе си и да постави кариерата на второ място.

След като Полтроу я пита какво е било усещането да зарежеш нещо толкова познато, Диас признава, че е намерила покой. „Най-накрая се грижех за себе си и за душата си“. Тя благодари на съпруга си Бенджи Мадън, който ѝ помага през целия период на самоосъзнаване.

Двойката се жени през 2015 година и води доста скрит начин на живот. Те рядко се появяват заедно на събития, а само преди 7 месеца станаха родители на дъщеричка. Бременността и раждането бяха запазени в тайна, а Диас споделя, че е изпълнена с радост и няма нищо против да стои по цял ден вкъщи с детето.


Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крале на Силата гостува в Ямбол

Твърдо решен и мотивиран от успеха си в миналата събота...

Защо Игнатова никога няма да прости...

Новата водеща на „Папараци” Мария Игнатова бе...

Няма коментари към тази новина !

*}