Фицата се подигра и с втора си жена

10.08.2020 12:41 | Видян 2347 пъти

Фицата се подигра и с втора си жена

Филип Аврамов изуми всичките си познати с начина, по който постъпи с майката на второто си дете – Севинч Ибрахим, след като се раздели с нея. Заради него тя изгуби работата си като музикант. Талантливата певица, която преди време стигна финалите на шоуто „Гласът на България”, а после работеше с Миро, в момента изобщо не стъпва на сцената.

Вече повече от година Сиси, както приятелите наричат Севинч Ибрахим, не е излизала пред публика. Единственото представление, в което тя имаше възможност да изявява своя музикален талант, бе шоуто „Бог Рок”, в което основна звезда е бившата ѝ половинка Филип Аврамов. В него младата певица изпълняваше поддържаща роля на бекинг вокал и бас китарист.

Това за нея беше не само работа, но и вид терапия след съсипващия психиката й труд като медицинска сестра в „Пирогов”, където от години е на договор, твърдят нейни познати. Въпреки огромния си успех обаче спектакълът „Бог Рок” внезапно спря да се играе още преди повече от година. Наскоро той се завърна на сцената, но с нов баскитарист и без Севинч. Никой не знае какво се е случило с ангажиментите на младата жена в представлението.

Според слуховете, певицата е била принудена да напусне спектакъла. След като любовната й авантюра с Фицата приключила, двамата трудно издържали да бъдат в една и съща стая, камо ли да споделят една и съща сцена. Логично, за да не остане спектакълът без голямата си звезда, се е наложило да се търси заместник на неговата бивша половинка.

По този начин Севинч Ибрахим изхвърчала от представлението. На афишите продължава да фигурира нейната снимка, но тя вече не се появява на сцената. От официалната страница на представлението във Фейсбук става ясно, че в него в момента участват само четирима души – всичките мъже: Филип Аврамов, Цветан Андреев, Красимир Спиридонов и „новият политик” Калин Вельов.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Ал Бано предизвика истински фурор в...

Вчера „Като две капки вода“ предложи специално шоу на...

Няма коментари към тази новина !