Марс ни тресе яко до 23 април догодина

09.08.2020 23:48 | Видян 1505 пъти

Марс ни тресе яко до 23 април догодина

На 08 август започвна решителният период на Марс в Овен (където е луната сега) – огън в огън, като имаме един месец да се подготвим за неговото завихряне на страсти, конфликти и вражди, което ще наблюдаваме навръх революционната дата 9 септември. Тогава войнстващата планета, която пречи на всичко и на всички, когато тръгне на обратно, става ретроградна. Знак за събаряне, разрушение, противопоставяне, бунт, разпад, късане на връзки.

Още по-неприятното е, че тази картина ще се комбинира с ретроградността на двете други най-силни планети. Юпитер – господарят на късмета, наградите, признанието, до 13 септември също е ретроградна и то в друг рогат и опак знак – Козирога. Сатурн, който доминира властта и тайните, също е ретрограден чак до 29 септември. Само напомняме, за да разбере какво виждаме покрай това обратно движение – той е в тази позиция от 11 май.

Винаги астролозите дават 3-5 дни толеранс за навлизане и излизане на планетата от позициите й. Какво се случи тогава? На 7 май започнаха разкритията на Васил Божков за властта, които размътиха, с последвалите записи, снимки, акции и протести обстановката на фалшива стабилност у нас.

Недобрите новини не спират дотук. Защото още другата седмица – официално на 15 август, ретрограден става и мощният господар на промените Уран. През септември той също е в опозиция, като остава в насрещното ни движение чак до 14 януари.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !