Хакери разведоха Светлана и Християн Гущерови

07.08.2020 16:20 | Видян 2658 пъти

Хакери разведоха Светлана и Християн Гущерови

Тези дни в мрежата се завъртя изнендващ статус от името на Светлана Гущерова, в който обявява, че е предприела развод с Християн, тъй като той имап проблеми с алкохола и тя не издържала.

Броени часове след тази сензация има обрат в отношенията им и стана ясна причината, поради която този гнусен статус се е появил в профила на плеймейтката.

Недоброжелатели са разбили профила на бившата плеймейтка и са я изнудвали за пари. След като отказала да даде исканата сума, кибер престъпниците решили да й отмъстят, като използват името и нейния профил за създаване на голяма сензация.

"Не обичам да занимавам хората с личния си живот и семейството ми. От няколко дни в интернет пространството се върти снимка на мен и съпруга ми, под която пише ужасни неща, някои от които граничат с жестокост", споделя Светлана.

И допълва: "Злобни и дребни души се "хранят" от злото, нарушават личното пространство на хората, посягайки на профилите им в социалните мрежи и петнят личността им. Не съм първата, едва ли ще съм и последната, пострадала от недоброжелатели. Някои сайтове побързаха да направят "сензации" от това. Без да сторят най-елементарното: да се обадят, да попитат....".

"Ще разочаровам хейтърите! Между мен и съпруга ми няма проблеми и се обичаме безкрайно! Обичам Християн Гущеров с цялото си сърце, както неведнъж съм го споделяла. Той е мъжът, с който създадох семейство и имаме най-прекрасната дъщеря на света! Това е човекът, който ме промени като личност и който ще обичам завинаги! Мил, добър и грижовен. Обичам те, любов моя! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас", обърна се Светлана към любимия си мъж и по този начин затвори устите на всички, които потриваха ръце и се радваха на фалшивата новина.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !