Ники Дойнов чака втори наследник

07.08.2020 17:03 | Видян 1370 пъти

Ники Дойнов чака втори наследник

Баща за втори път май е на път да стане Ники Дойнов.

Половинката на новинаря Петя сподели в социалните мрежи няколко кадъра от последната им почивка в гръцки курорт, на които тя позира в изрязан бански, а коремчето й е съмнително изпъкнало. Петя, която впечатлява с изящна фигура, очевидно е натрупала малко килограми, а коремът й е изпъкнал, сякаш е в начален стадий на бременност.

Жената на журналиста обаче нито потвърди, нито оптрече подозренията на приятелите си, че може би скоро семейството им ще се разшири.

Те вече имат син Марко, който в началото на 2020 навърши 3 годинки. Ники пък вече гони 50 и няма повече време за губене, ако иска още наследници. Водещият на новините по Нова ТВ е споделял, че иска повече от едно дете, тъй като той самият има брат Дойчин, с когото са изключително близки. Той вече има две деца.

Преди няколко месеца Ники и Петя инвестираха в ново и по-просторно жилище. Апартаментът е в новопостроена луксозна кооперация в престижния столичен квартал Изгрев, на метри от скандалната кооперация на Артекс, където живее Цветан Цветанов. За обзавеждането на жилището Ники пръсна десетки хиляди левове и го напълни с мебели по последен писък на модата.

Инвестицията дошла изцяло от неговия джоб, тъй като до скоро половинката му не работеше, пише Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !