Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си

09.08.2020 09:20 | Видян 1866 пъти

Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си

Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си съпруг Крис, който имал нужда от специални грижи, особено по време на пандемията от коронавирус.

Естрадната певица от дълги години живее със семейството си в Лас Вегас, Америка, където извънредните мерки продължават. Тъй като нейният мъж в края на миналата година претърпял сериозна операция, която била животоспасяваща, защото здравето му било тежко застрашено, сега имунната му система била тотално срината и Кичка изключително се тревожела да не го зарази с нещо.

Крис обитавал отделно помещение в огромната им американска къща, имал си свои прибори, посуда и разговарял с тях дистанционно, тъй като физическият контакт помежду им бил напълно забранен от лекуващите го лекари.

За да не го зарази, тя е отменила и пътуването си до България. Тя планирала да си дойде в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас въпреки молбите на почитателите ѝ да не отменя изявите си.

"За първи път от 25 години няма да сме заедно. Но преди моята песен стои отговорността към хората до мен - аз съм майка и съпруга. Сигурна съм, че ще бъда разбрана. Прегръщам всеки един от вас и ви казвам, че ми липсвате много", написа Кичка в социалните мрежи.

За да не зарази болния си мъж, тя не излиза почти никъде, изолирала се е в просторния им дом и спазва всички препоръки. Дори рождени му ден отпразнували само семейството - той, Кичка и двете им деца. Те са родители на голяма дъщеря Кристи, а през миналото лято осиновиха и момиченце от български дом за сирачета.

Осиновеното им дете също живее при тях във Вегас, където бе записано на училище още миналата есен и вече има приятели и чудесна среда, пише Галерия.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !