Мая Илиева с трогателна изповед за Жоро Илиев

07.08.2020 15:52 | Видян 2128 пъти

Мая Илиева с трогателна изповед за Жоро Илиев

Мая Илиева трогна с изповед за отношенията си с покойния бос на ВИС-2 Жоро Илиев, видя HotArena.

"Веднъж пих кафе със съпруга ми... Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше.

Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах... Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.

Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него.

Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и бедна...", пише Мая за любовта си с Георги Илиев. След по-малко от месец, на 25 август тази година, се навършват 15 години от неговата смърт. Той беше застигнат от фатален изстрел на 35-годишна възраст в Слънчев бряг.

До ден днешен Мая не е свалила брачната си халка, макар след смъртта на Жоро да имаше връзка с Ники Шванца, пише Ретро. Пред приятели тя разкрила, че пръстенът ще остане на ръката й докато е жива.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !