Енджи Касабие след взрива: Всички ливански политици да горят в ада!

07.08.2020 15:38 | Видян 1898 пъти

 Енджи Касабие след взрива: Всички ливански политици да горят в ада!

"Семейството ми е добре, материалните щети са много." Това разкрива Енджи Касабие след ужасяващия взрив в Бейрут, който отне живота на най-малко 137 души, повече от 4000 са ранени, а четвърт милион останаха без дом.

"Всички ливански политици да горят в ада!", гласи емоционално послание, което направи Касабие в Instagram.Тя категорична, че това е най-страшното нещо през което минава родината й.

„Майка ми и сестрите ми са в Ливан. Едната ми сестра е била вкъщи. Както седяла си ударила главата в тавана. Другата ми сестра и майка ми са били на улицата. След като чуват страшен шум панически побягват към вкъщи. Слава богу те са живи и здрави“, разказва Енджи за ужаса който преживява.Тя е убедена, че ако експлозията не е била около пристанището, родината й нямало да съществува.

„Не разбирам от политика. Взривът е нещо много сериозно. Благодаря на Господ, че все пак се е случило на пристанището и 60% от взрива е отишъл във водата. Ако беше на друго място. Ливан нямаше да съществува“, допълва Енджи. Диетоложката е собственик на три клиники в Бейрут.  По думите й там също има поражения, но е благодарна, че всички около нея са живи и здрави, пише България Днес.

„При нас всичко се плаща отиваш в болницата- плащаш. Ако нямаш пари-умираш. Ливан няма да се справи без помощ от вън“, заяви още тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !