Джейсън Момоа съживи първата кола на жена си

07.08.2020 10:02 | Видян 1014 пъти

Джейсън Момоа съживи първата кола на жена си

Джейсън Момоа направи специална изненада за съпругата си Лиса Бонет.

41-годишният актьор публикува видео в YouTube, което е озаглавено „14-годишен процес“. Историята, която се разказва вътре, е за първата кола на Бонет, която тя е закупила, когато е била на 17 години. „Знам, че не можем да върнем спомените, но пък може да си направим нови“, казва Момоа във видеото.

Той кара автомобила до специален сервиз, където споделя, че колата е доста рядка и има само три такива в целия свят. Актьорът, който се жени за Бонет през 2017 и заедно с нея имат две деца, добавя, че проектът е сбъдната мечта за него. В края на видеото, Момоа не може да повярва, че резултатът е толкова добър.

„Не мислех, че ще се получи по този начин“, казва той, когато вижда преработеното возило , което вече се е сдобило с черно-бял кожен салон. Звездата добави, че няма търпение да изненада съпругата си и да тръгне на пътешествие заедно с нея и двете им деца.

Изненадата беше пълна за Бонет, която беше изведена от дома си от Джейсън. „Това е невероятно. Перфектно е“, казва тя. След това двамата седнаха в автомобила, за да направят едно пробно кръгче. Момоа сподели и кратък клип от процеса в профила си в Instagram. „Здравейте всички. Това е работа, която ми отне цели 14 години. Исках да изненадам съпругата си с първата ѝ кола, която тя си е купила“, пише той.

През 2019 година Джейсън сбъдна и още една мечта на семейството си. Той направи мотоциклет, който е специално предназначен да зарадва децата му.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !