Натали Трифонова във връзка с женен министър?

06.08.2020 16:34 | Видян 1521 пъти

Натали Трифонова във връзка с женен министър?

От няколко месеца Натали Трифонова е разделена с дългогодишния си приятел Доан Хасан, издават нейни приятели. Синоптичката на Би Ти Ви има има нова връзка, но я пази в тайна, защото е с женен мъж, при това политик на високо ниво, гласи пикантната столична клюка. Актуалният й любовник бил министър, чието име много често се върти в медийното пространство напоследък.

Дългокраката блондинка се запознала с политика при едно от гостуванията му в Би Ти Ви през пролетта. Той й отправил комплименти за атрактиваната визия и така започнал флиртът им. По-късно си разменили няколко съобщения и започнали да се виждат тайно. Съпругата на министъра обаче научила, че мъжът й кръшка, така че нищо чудно в скоро време той да зареже Натали под натиска на официалната си жена. Колеги на Трифонова казват за нея, че е доста разкрепостена и на фирмените партита винаги се държи освободено. „Напълно възможно е да се е хванала с женен мъж!”, шушукат из коридорите на медията.

Факт е, че напоследък Натали е потайна по отношение на личния си живот и не е толкова активна в социалните мрежи, колкото беше преди. Запознати твърдят, че тя се опитва да пази дискретност заради любовника си, който не иска да се разучва за извънбрачната му авантюра. Той предупредил синоптичката да не споделя дори с приятелки за връзката им и тя стриктно следва указанията му.

Красавицата от доста време не е засичана с мургавия младеж Доан Хасан, който неотдавна се водеше нейно официално гадже. С него се знаят още от ученици – той е детската й любов и през годините многократно са се събирали и разделяли. Сега отново са си дали почивка, но възможността пак да се сдобрят не е изключена особено ако министърът бие шута на блондинката.

Говори се, Доан също е заможен и върти фирмите на баща си, макар че е само на 27 години. Момъкът от турски произход участва активно в семейния бизнес и често глезеше синоптичката със скъпи подаръци и екзотични почивки. Натали и бившият й приятел са били съученици в елитна столична гимназия, ала след завършването пътищата им се разделили за известен период. През това време хубавицата излизала с различни мъже, но не се задържала с никого и се върнала при Хасан. Той от години бил здраво хлътнал по нея, угаждал на всичките й капризи и прощавал забежките й с други, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !