Била ли е расово дискриминирана Меган Маркъл?

05.08.2020 17:00 | Видян 1650 пъти

Била ли е расово дискриминирана Меган Маркъл?


Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си сътрудничи с главния редактор на British Vogue през септември тази година. Заедно те създадоха специален брой на списанието, посветен на изключителни жени. В ново интервю модният дизайнер Едуард Енинфул коментира постоянната критика към Меган Маркъл, която според мнозина е причинена от расова дискриминация.

„Не мисля, че това е така“, каза Енинфул в интервю за Sky News. „Херцогинята на Съсекс е смела жена. Сигурно някои критики са били заради расизма, но в основата е устойчивата система. Тя попадна в нея и всички очакваха, че тя ще знае всички правила. Но понякога трябва време, за да се разбере как работи всичко.  Смятам, че с нея постъпиха несправедливо“.

В началото на връзката с принц Хари, бившата звезда на „Костюмари“ се изправи срещу агресия заради произхода си. Както отбелязват авторите на книгата „Намиране на свобода“, заради това внукът на Елизабет Втора дори трябваше да редуцира социалния си кръг.

В началото на лятото Меган не остана настрана от движението Black Lives Matter, което кралските личности никога не са коментирали. Маркъл повдигна важна тема в своето обръщение към възпитаниците на родното си училище в Лос Анджелис.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !