Дженифър Лопес възхити със селфи без грим

05.08.2020 10:36 | Видян 1462 пъти

Дженифър Лопес възхити със селфи без грим

Свикнали сме да я виждаме с много грим и с прическа от професионалист, но зад визията й на сцената стои още по-красива основа.

Всички харесаха снимката, която Дженифър Лопес сподели този уикенд. И какво не бихме харесали – безупречната й кожа и естествената й красота, неподправена от грима, или неглиже прическата?

Веднага след публикацията на певицата много хора се зачудиха как тя успява да поддържа подобен външен вид на 51 години и какви биха могли да са нейните тайни за красив външен вид.

Отговорът, обаче, може да ни разочарова. Когато по време на интервю я питат по темата, тя отговаря, че за красивата си кожа благодари на гените на майка си, която също винаги се е радвала на чисто от несъвършенства лице.

Въпреки това Джени полага и допълнителни усилия, за да се грижи за кожата си. Това, което най-много й помага според нея, е здравословният начин на живот – редовните тренировки, чистата диета, богата на колаген, и достатъчното сън вечер.

Заедно с това тя религиозно нанася слънцезащитен крем всеки ден и хидратира тялото си редовно.

За продуктите, които използва, тя не говори често, но от няколко материала за нея в медиите отвъд Океана разбираме, че любими са й марките L’oreal, Lancer и Dr. Hauschka.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !