Фермата се завръща на 5 септември по bTV

03.08.2020 17:21 | Видян 1147 пъти

Фермата се завръща на 5 септември по bTV

След пет успешни сезона и десетки вълнуващи истории „Фермата“ се завръща триумфално в ефира на bTV. Шестото издание на най-гледаното риалити ще стартира на 5 септември и ще припомни както на участниците, така и на зрителите изконните български ценности - трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите.

Предстоящата надпревара не само ще подложи на изпитание претендентите, но и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към осъществяването на една мечта.

В състезанието за 100 000 лева всички ще усетят и магията, която по неповторим начин носи българската народна музика. Първият известен участник в шоуто е младата изпълнителка Поли Хубавенска, покорила света със своите етно вокали.

За харизмата и таланта на 29-годишната певица няма граници. Гласът на Поли разнася славата на родния фолклор в Англия, Германия, САЩ, Дубай и до най-далечните кътчета на планетата. Още като ученичка в музикалното училище Хубавенска се отличава като едно от най-талантливите деца на България. Вокалният й дебют започва с DJ Стан Колев, а името й се свързва с редица български и световни музикални проекти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !