Венци Венц с нова любов и песен

01.08.2020 09:50 | Видян 2383 пъти

Венци Венц с нова любов и песен

Рап изпълнителят Венци Венц, част от популярното дуо „Павел и Венци“, се носи на крилете на любовта от няколко месеца. Плевенчанинът, който има дете от бившата си изгора - Мелани Ширкова, отново е щастливо обвързан, този път с професионална танцьорка и интериорен дизайнер.

Става дума за Деа Ангелова, която е част от балет “Нова”. От скоро двамата не крият връзката си, преди дни певецът дори сподели по-апетитни общи кадри в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Венци със задоволство показва новата си приятелка и съвсем заслужено - красавицата, която се занимава активно с танци, може да се похвали с куп успехи зад гърба си. Тя е завършила журналистика и масова комуникация в Нов български университет, а след това е специализирала интериорен дизайн в Милано, Италия.

Танците, които в началото са хоби, се превръщат в нейна основна професия – решение, за което никога не е съжалявала. Бодрият й дух, широката усмивка и добрината, която излъчва, карат рап певеца да погледне на нея като на повече от приятел. Любовта им се ражда красиво. В началото двамата не обявяват връзката си, от една страна, за да се уверят, че ще продължат по пътя заедно, а от друга, заради семейното положение на Венци. Преди да срещне Деа, той имаше сериозна връзка с Мелани, която е майка и на детето му.

Двамата се разделят с добро и въпреки разлъката остават приятели, които делят поравно задълженията и грижите за малката Агуая. „Истината не е публично достояние. Затова хората са ги нарекли лични взаимоотношения. С Мелани се разбираме чудесно“, признава музикалната звезда. Времето, което прекарва с дъщеричката, го зарежда. „Танцува повече от майка си и скача повече от баща си.

Гордея се с малкия-голям човек Агуая. Вярвам в нея и в светлото й бъдеще.

Вече се опитва да говори, първите й думи са „пате“, „тате“ и „коте“, допълва рап изпълнителят. По време на изолацията по повод наложеното по-рано извънредно положение у нас Венци се отдава на музиката и любимите хора.

„Музика и задълбочени мисли за битието. Роди и много време за неща, които понякога забравяме да отчетем за важни... Имах повече време за тези, които категорично смятам за любими занимания. Затварянето вкъщи със сигурност ми донесе много повече споделено време и игри с дъщеря ми Агуая“, разказва още той.

Днес е специален ден за Венци Венц и дуетната му половинка Павел. Те промотираха песента си „Кеш“, в която се включва и най-новото попълнение на „Вирджиния рекърдс“ - певецът Веселин Николов - VessoU. „Музиката не може да бъде разказана, трябва да бъде чута“, казва Венци пред „Телеграф медиа“. Той обича да твори и експериментира както с музиката, така и с визията. Меломаните са виждали звездата в различна светлина, но като че ли растите, цветните дрехи и смелите аксесоари остават любима за мнозина комбинация.

Щастлив е от завръщането на живия контакт между него и публиката, но не крие, че онлайн концертите също остават скъп и наситен с положителни емоции спомен. „Вълнувах се като малко дете, когато се качихме на сцена за първи път от месеци. На следващия ден гледахме как хората танцуват и се забавляват заедно с нас пред телевизорите“, казва той по повод първата си уеб изява.

Говорейки за ноти, няма как да не отбележим една от големите изненади за Венци в това отношение, а именно песента „Ти си“. Видеото към парчето излиза, без симпатичният изпълнител да подозира, а зад „приятната шега“ стоят екипът на „Вирджиния рекърдс“ и неговата шефка Саня Армутлиева. „Събудих се в един ранен следобед, отворих телефона си и видях, че най-яките ни момичета са снимали видео за едно от най-личните ни парчета от новия ни албум - Upgrade. Беше страхотно и много неочаквано“, спомня си певецът.

Източник: Монитор

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !