Съпругата на принц Чарлз стилна в Лондон

30.07.2020 16:45 | Видян 1103 пъти

Съпругата на принц Чарлз стилна в Лондон

Херцогиня Камила направи рядко посещение в Лондон и успя бързо да привлече погледите към себе си. Съпругата на принц Чарлз беше забелязана да посещава Националната галерия заедно със своя бодигард и част от антуража си.

73-годишната херцогиня беше стилно облечена с тъмносиня рокля, но това което впечатли минувачите бе изборът ѝ на предпазна маска. Във Великобритания защитното средство на закрито е задължително, а някои хора го носят дори и на открити обществени места.

Камила заложи на синя маска, върху която са отпечатани яркосини паунови пера. Кралската особа завърши визията си с прекрасна лятна дамска чанта и удобни обувки.

Националната галерия трябва да отвори врати съвсем скоро, след като беше затворена заради пандемията. След като влезе вътре, Камила и екипът ѝ бяха информирани как ще бъдат допускани посетители и какви правила ще се спазват, за да бъде ограничена заразата.

След посещението си в галерията, херцогинята се отправи и към местна аптека, където поздрави фармацевтите за работата им. Също така тя говори с екипа на инициативата „Safe Spaces“, която се бори с домашното насилие и осигурява спасение за жертвите на такъв вид тормоз.

Това е първото официално посещение на Камила след началото на пандемията. Принц Уилям наскоро също беше забелязан да носи предпазна маска при изпълнението на своите кралски ангажименти. Цялото семейство бавно се връща към нормалния си ритъм на живот след няколко месеца изолация заради коронавируса.

Принц Чарлз даде положителен тест през март, но успя да премине през болестта без усложнения и намесата на лекари. След като бяха изолирани един от друг Камила и Чарлз се събраха отново през април, за да отпразнуват 15 години от сватбата си.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !