Футболистка №1 се сгоди на плажа

30.07.2020 16:30 | Видян 981 пъти

Футболистка №1 се сгоди на плажа

Футболистка номер 1 на България за последните четири години Евдокия  Попадинова ще се жени. 20 годишната нападателката бе изненадана от своя приятел Кайл. Американският бизнесмен изненада българското хубавица с годежен пръстен на плажа.

Кайл падна на колене на пясъка край Атлантическия океан. Щом видя бижуто, Еви не сдържа емоциите си и веднага отговори утвърдително. „Моя винаги и завинаги. Очаквам световни пътешествия, много приключения и цял живот заедно", написа щастливецът.  

Кайл е роден в Ню Йорк, но живее градчето Форт Майерс във Флорида. Там се и запознават, където Евдокия бе звезда в отбора на местния университет. Двамата са заедно вече близо две години. Тази пролет най-добрата ни футболистка официално се дипломира като вишистка.

По повод годежа свекървата на Еви организира изпращане на бъдещите младоженци, които се местят да живеят в Европа. Американецът бил добре посрещнат и от родата на българката.  Попадинова заведе бъдещия взет в родното си градче Хаджидимово по коледните и Новогодишни празници.

Кайл опита от нашенските гозби, както и от нощния живот на София и останал впечатлен от българската култура пише „България Днес“. Самата Еви признава, че Кайл е страхотно момче, и въпреки че е зает с бизнеса си, почти не изпуска мач на нападателката.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !