Клои Кардашян: Боря се с мигрената от 12-годишна

30.07.2020 14:37 | Видян 998 пъти

Клои Кардашян: Боря се с мигрената от 12-годишна

„Все едно те е блъснал малък камион“. Така Клои Кардашян описва дългата си битка с мигрената.

Риалити звездата разкрива подробности за здравословния си проблем, за да образова обществото и да създаде общност, в която хората, страдащи от подобно заболяване, да могат да говорят открито за него. Тя казва, че е започнала да изпитва силно главоболие още в шести клас.

Първоначално е трябвало да се справя с проблема сама, защото тя е единственият човек от клана Кардашян-Дженър, който се оплаква от мигрена. Клои казва, че семейството винаги е смятало, че тя си измисля, за да се измъкне от училище или от други задължения. Затова майка ѝ и сестрите ѝ винаги са ѝ казвали да се стегне и да изтърпи болката.

Близките ѝ взимат думите на сериозно, когато баща ѝ започва да изпитва главоболие по време на химиотерапията си. „Тогава разбрах, че не съм луда и някой разбира през какво преминавам“, казва тя. С течение на времето семейството ѝ започва да ѝ помага и да изразява загриженост за състоянието ѝ.

Това, от което Клои има нужда в тези тежки моменти, е тишина. „Просто имам нужда всички да ме оставят на спокойствие“. През последните години симптомите започнали да се влошават. След като се ражда дъщеря ѝ Тру, мигрената се усилва и това ѝ пречи да прекарва време с бебето.

В момента Клои се лекува с различни медикаменти, за да тушира болката.


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !