Преждевременно ли роди Софи Търнър?

30.07.2020 13:36 | Видян 837 пъти

Преждевременно ли роди Софи Търнър?

Софи Търнър и Джо Джонас са горди родители на момиченце. Близо седмица след като стана ясно, че бебето се е родило, феновете им продължават да ги обсъждат. Според някои, момиченцето е проплакало дни преди 22 юли, но двойката е решила да не съобщава точната дата.

Всъщност актрисата и певецът така и не съобщиха официално, че очакват бебе, а след появата му техният говорител само потвърди щастливата новина. Никъде в пресата няма точната дата, в която малката Уила е взела първата си глътка въздух.

Според последователите на изпълнителя, той е намекнал, че е станал татко чрез музика. Правейки плейлист с песни за Spotify, Ник го озаглавява „Dance With Joe“. В него има парчета като „What A Man Gotta Do“, „Cake By The Ocean“, „Every Single Time“, „Body Moves“ и „Video Girl“.


С парчетата Джо вече празнувал раждането на дъщеря си или пък отправил скрито послание, че той и Софи ще си имат момиченце, пишат феновете.

„Почти съм убедена, че с плейлиста те са искали закодирано да съобщят, че бебето вече е тук“, пише жена в Twitter.

Софи Търнър и с шест години по-големият Джо Джонас се венчаха на тайна сватбена церемония през май 2019 г. През юни те вдигнаха тържество, на което поканиха най-близките.  

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !