Гочеви отпразнуваха 3 години от сватбата

29.07.2020 16:56 | Видян 1240 пъти

Гочеви отпразнуваха 3 години от сватбата

„Три години. Честита годишнина!“. Това написа Моника Гочев и сподели снимка от сватбата, на която е със съпруга си Радослав.

Певицата и синът на продуцента Димитър Гочев се венчаха на открита церемония край Вакарел, където събраха най-близките. Три години по-късно те се радват на сина си Никола.

Миналото лято семейство Гочеви отидоха на първата си семейна почивка с детето, като тогава отново спазиха традицията и заминаха с каравана на българското Черноморие.

Мона не пропусна да сподели в социалните мрежи как е изкарала свободното си време:

„Първо „почивка“ е крайно грешен израз за приключението, в което се въвличаш когато си на плажа с дете. Яденето на пясък, пиенето на морска вода, непрестанното тичане са само малка част от удоволствията, които ми предлага Никола всеки ден“, обясни тя.

След раждането на първото ѝ дете, Гочев започна да поддържа свой влог, където разкрива как се справя с майчинството, каква козметика използва и по какъв начин се грижи за дома.

„Денят ми е динамичен и доста различен. Въпреки че се стремя да създавам рутини на Никола, които да следваме, понякога плановете ми не съвпадат с неговите. Всяка майка знае, че е важно, за да бъде щастливо детето, тя самата да се чувства спокойна и сигурна. Засега успявам да се справям без помощ, но понякога е доста трудно“, споделя Мона в интервю за Tialoto.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !