Американско шоу се изгаври с ЛиЛана (Видео)

10.05.2009 09:00 | Видян 14374 пъти | Гласували 2

Американско шоу се изгаври с ЛиЛана (Видео)

Американско шоу се подигра с новата песен на ЛиЛана и Snoop Dogg - Dime Piece, информира standartnews.com. В парчето участва и Мишо Шамара. Откъс от предаването, в който родната изпълнителка попада под прицела на водещите, е публикуван вече и в сайта за видеосподеляне vbox7.com.

Водещите на предаването открито и вулгарно се подиграват със съвместния проект на певицата с щатската хип-хоп звезда.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК.

Докато гледат клипа двамата водещи - мъж и жена коментират подигравателно изпълнителката и песента: "Знаех си, че песента ще звучи така, защото е от България".

Водещия дори споделя в ефир, че най-вероятно българката е правила секс със Snoop Dogg, за да я вкара в големия музикален бизнес. "Аз първо бих правил секс с нея и после да я зарадвам бих направил песента", коментира афроамериканецът зад микрофона.

Използвайки доста нецензурни думи той заявява, че Snoop просто си е направил гавра с българските изпълнители и по милост е записал видеото.

За Мишо Шамара или "Big Sha" както той се е представил във видеото водещите на предаването просто лаконично казват "а тоя пък кой е".

Въпреки ужасното предаване, което в Америка е от сорта на нашето "Сигнално жълто", тази песен е огромен успех за България и ЛиЛана. Много малко изпълнители в световен мащаб могат да се похвалят с това, че са записали песен със самия Snoop Dogg, коментират наши музикални експерти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !