Галена като Джей Ло в роклята на Versace

28.07.2020 10:35 | Видян 1394 пъти

Галена като Джей Ло в роклята на Versace

През уикенда Галена и Криско представиха новата си песен – „Красиви лъжи“.

За няколко дни клипът събра почти половин милион гледания, а особено впечатление правят модните визии на певицата.

В клипа прави впечатление конкретно един тоалет – емблематичната зелена рокля на Versace, с която Дженифър Лопес направи истинска модна революция.

За първи път роклята „Jungle“ дебютира през 2000 година, когато Джей Ло я облече за наградите „Грами“, а търсенето в Google се промени със създаването на опцията Google Images, именно заради огромния потребителски интерес към тоалета.

През 2020 година отново видяхме тоалета, този път в леко модернизиран вариант, когато Дженифър Лопес се яви гвоздей на ревюто на Versace в Седмица на модата за пролет-лято 2020 година.

Дженифър-Лопес-Versace

Сега емблематичната рокля с тропически принт се появява в публичното пространство в България с Галена, която избира именно тази рокля за финалните кадри на съвместното си парче с Криско.

Галена от години впечатлява с модния си избор – все още помним шапката на Alexander McQueen в колаборацията с Фикрет Стораро, пръстените на Balenciaga, слънчевите очила на Dior от лимитираната колекция на Риана и много, много други примери за попадения от висшата мода.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Няма коментари към тази новина !