МЕГЗ в реалити експеримент

27.07.2020 15:09 | Видян 1105 пъти

МЕГЗ в реалити експеримент

МЕГЗ представи най-новият си социален, видео проект от поредицата МАСКАТА. Под формата на мини реалити Каканашева живее за 4 дни с група германски будисти, които са се отказали от всичко материално преди 14 години.

Действието се случва в забравено българско селце край Ивайловград, където МЕГЗ и малката общност живеят без ток, технологии и максимално близко до природата. Това написа самата дизайнерка в профилите си в социалните мрежи “МАСКАТА - проект НЕМАТЕРИАЛНО - епизод 1 ОНЛАЙН СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА

Това е епизод 1 - в няколко епизода ще ви разкажа живота ми сред малка общност от германски будисти, които са се отказали от всичко материално и живеят абсолютно натурално. Техният живот е посветен не на постигането и имането в материалния свят, а на дълбаенето навътре в тях самите и развитието им в духовен аспект. Надявам се чрез този малък проект да вдъхновим поне някои от вас да се загледат навътре в себе си”.

МЕГЗ още гостува на сценаристите на Слави и Гала, където поясни, че идеята на проекта е да покаже на хората, че дори и да дойде втора вълна на кризата - ние винаги ще може да се върнем към земята и корените си и да започнем да градим заедно всичко отново точно както тези германци са направили тук у нас.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !