Графа с куче подарък за ЧРД

22.07.2020 10:09 | Видян 1161 пъти

Графа с куче подарък за ЧРД

Скромен празник в компанията на най-близките си и новия член на семейството – малко кученце от породата йоркширски териер – така Влади Ампов-Графа посрещна рождения си ден днес. След четири последователни концерта на стадион Юнак той обяви, че за първи път в последните години се радва навръх празника си. А голяма заслуга за това имат и феновете му.

„За мен най-голямата награда е срещата с публиката“, категоричен е певецът. То не пропусна да благодари на всички присъстващи на изявите за това, че са били заедно на енергийно ниво, макар и разделяни от картонените „греещи човечета“, чиято цел бе спазването на мярката за запълване на 50% капацитет с подсигуряване на необходимото разстояние между меломаните.

На въпроса какво го кара да грее, Графа отговаря с една дума - любов, като споделя, че освен към съпругата, роднините и децата си, сега преоткрива нова форма на обичта – тази към домашния любимец. „Любовта е нещо много обширно като понятие и в крайна сметка те кара да се усмихнеш по един или друг начин“, заявява той.

За концертите на стадион „Юнак“ миналата седмица той обяснява, че се е чувствал като да се качи да кара колело след дълга пауза – не се забравя, макар и първия опит да носи странно усещане. Турнето на изпълнителя на „Ти грееш“ продължава и из страната. Още утре Графа и бендът му - Борислав Бояджиев - Борче, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Миро Иванов, Венци Трифонов, Васето Крумов и беквокалистките от LaTiDa, ще дадат тон за песен във Велико Търново. Следват Варна (26 юли), Пловдив (30 юли) и Бургас (3 август).

На тях Графа ще запази традицията от първите си изяви в столицата – да подбира млади артисти като подгряващи изпълнители. В София тази задача се падна на Тино, Елена Сиракова, Александър Славчев, Алекс Георгиев, Йоана Сашова и Атанас Кателиев.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !