Коко Каменаров отново кара кола

21.07.2020 15:25 | Видян 1469 пъти

Коко Каменаров отново кара кола

Бившият шеф на БНТ Коко Каменаров отново седна зад волана.
Онзи ден съпругът на легендарната водеща на „По света и у нас” Радина Червенова е бил засечен да шофира скъпарския си джип по ул. Шишман. Хора, които го забелязаха, се учудиха дали той изобщо има право да е зад волана, при положение, че бе осъден за управление на кола в нетрезво състояние. Истината е, че на него книжката му беше отнета още през ноември 2017-а за срок от година и половина и през 2019-а той получи правото отново да върти кормилото и да натиска газта на МПС. До този момент обаче Каменаров се въздържаше да кара колата си, явно за да не ядосва гражданите.

В мерцедеса до Коко се возеше непознат мъж. Човекът беше с безупречно изгладена риза и най-вероятно пътуването му с Каменаров бе делово.
За драстичното отслабване на бившия тв бос има куп причини, като една от тях са главоболията, които му докара Темида, принуждавайки го да подаде оставка от шефския пост в БНТ. Припомняме, че миналата пролет Софийският градски съд потвърди присъдата на журналиста за алкохолната му шофьорска издънка, а с това го лиши от възможността да изкара докрай мандата си като началник на обществената ни телевизия.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !