Последната жена до Милен Цветков с емоционална изповед

20.07.2020 15:39 | Видян 465 пъти

Последната жена до Милен Цветков с емоционална изповед


   Последната жена до убития в зверска катастрофа журналист Милен Цветков се взе емоционално сбогом с него на третия месец от смъртта му. Астроложката Милена Иванова-Еа разказа и за последните думи на телевизионера, преди да срещне смъртта: 
 

"Три месеца без теб, любов моя! В последният ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш: - Помниш ли? Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус! Не мога да повярвам, че шегувайки се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казвайки ми с любяща усмивка: - Знаеш ли любов, понеже ти си по-млада от мен, най- вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, за това се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност!
 
 Никога няма да забравя онзи поглед на сбогуване, когато затвори вратата на дома ни за последен път тръгвайки към друго измерение. Сега шегите ти кънтят в ушите ми и повече от всякога знам, че за любовта Вселената е безгранична!
 Днес Отец Васил ми каза: - Момиче, за Бога всички са живи... независимо къде се намират. - Независимо къде си сега, любов моя, аз разтварям ръце за да те прегърна, целувам устните ти и тихо ти прошепвам: Обичам те!, завършва трогателното посалние на астроложката.

Източник: Hotnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Експериментът в Барселона: Концерт...

Барселона премина успешно през един от най-интересните...

Защо се правят паузи в пиенето на...

Мнозина смятат минералната вода за най-полезното нещо на...

Няма коментари към тази новина !

*}