Уличиха Арми Хамър в секс кореспонденция с непозната

17.07.2020 13:36 | Видян 944 пъти

Уличиха Арми Хамър в секс кореспонденция с непозната

Холивудският актьор Арми Хамър беше уличен в секс кореспонденция с рускиня, съобщи порталът Spletnik. На сайта бяха публикувани скрийншотове от форума, посветен на звездата от филми като „Социалната мрежа“ и „Призови ме с твоето име“, от които се вижда, че въпросната ползвателка с ник Dominastya е започнала общуването си с актьора още преди 3 години.

Девойката споделя голям брой скрийншотове от кореспонденцията си с Хамър, който нарича рускинята „котенце“ и „малка уличница“, а също така се възхищава от фигурата й, отбелязвайки, че голите й снимки много го възбуждат. Актьорът й изпратил и кадър със завързан манекен на фона на басейн. Фотографии, направени край същия басейн, се появиха в социалните профили на съпругата на Хамър – журналистката Елизабет Чембърс.

Не е известно дали Арми Хамър е успял да се срещне с рускинята. През 2017 г. актьорът е бил в Москва, но е написал в социалните медии, че е с жена си. Съдейки по акаунта на Dominastya в Инстаграм, през същата година тя е била в Лос Анджелис. Тогава актьорът й написал, че й иска прошка за това, че я е оставил сама, и обяснил, че се сблъсква с проблеми в личния си живот, които „са му коствали почти всичко“. „Много исках да те ч...м, но знаех колко зле ще се чувствам след това“, казва се в съобщението на Хамър.

Рускинята твърди, че актьорът й предлагал да подпише договор за неразгласяване на отношенията им, според който тя нямала право да ги афишира. Но във връзката се намесила Чембърс, която проверявала социалните профили на съпруга си. „Жалко е, че хора като теб съществуват“, написала тя на предполагаемата любовница на мъжа си. В отговор Dominastya решила да преустанови кореспонденцията си с артиста.

На 11 юли стана известно, че Хамър и Чембърс се развеждат след 10 години брак, от който имат 2 деца – дъщеря и син. Актьорът заяви намерение да запази добри приятелски отношения с бившата си съпруга.

Източник: Monitor
Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !