Шеф Манчев отмъкнал изгората на гръцки бизнесмен

16.07.2020 16:23 | Видян 1975 пъти

Шеф Манчев отмъкнал изгората на гръцки бизнесмен

Пред чара на известния кулинар шеф Иван Манчев жените явно трудно устояват. От няколко месеца насам звездата от "Черешката на тортата" и "Кошмари в кухнята" се носи на крилете на любовта със сексапилната мениджърка Ива Бека, но около аферата им се е заформил любовен триъгълник.

Искрите между русокосата пловдивчанка и шеф Манчев изглежда са прехвърчали за пръв път в началото на февруари, когато двамата се засекли в Куршевел.

В най-скъпия курорт във Френските Алпи кулинарът и настоящата му изгора били на семейни почивки. Шеф Манчев бил в компанията на децата от първата си съпруга Марина. А Ива - заедно с тогавашната си половинка, гръцкия бизнесмен Христос Мурутис, разказва запознат с отношенията на новосформираната двойка в читателски сигнал до ПИК.

Отношенията между Ива Бека и шеф Манчев са се развили скорострелно. Според източника, само месец след ски-почивката в Алпите, двамата са заживели заедно.

Припомняме, че миналата година шеф Манчев се разведе с Марина Манчева, заради тогавашната си приятелка  Цветомила. Тя му роди син Александър, но само 4 месеца по-късно се разделиха.

На 28 декември 2019 г. Наталия Кобилкина и съпругът й били домакини на своите приятели Ива Бека и Христо Мурутис (мъжът който стои срещу Ива, на снимката долу), за новогодишните празници. Месец и нещо по-късно на хоризонта се появява шеф Манчев…


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !