Гери-Никол е готова за бебе

16.07.2020 12:38 | Видян 1331 пъти

Гери-Никол е готова за бебе

Бебе иска Гери-Никол. Яката дупара е готова да стана майка и да дундурка бебе, научи HotArena.

Въпреки че е на 21 години, Гери сериозно се замисля върху семейните ценности. Певицата вече има сериозен приятел в лицето на Дани Илиев. Двамата с боеца са заедно над година. От няколко месеца свиха любовно гнездо в центъра на София. И вече гледа в бъдещето, когато създаде семейство и потомство.

"Много ми е хубаво с Дани. С никой не съм се чувствала така", признава яката дупара.

Младата изпълнителка вече тренира за момента, в който ще стане майка. Гери дундурка бебето на своя приятелка и много й харесва. Певицата прави първата крачка към това да се грижи за друго създание. Гери си купува куче, което нарича "моето бебче".

Варненската бръмчалка си купи чистокръвно кане корсо. Новото куче на Гери струва малко над 500 лева. Тя го взима на няколко месеца и то още е малко. Но скоро ще стане огромен звяр, от който всеки ще се страхува.

Четириногите от италианската порода са известни с това, че се използват за лична защита и като кучета пазачи. Не е ясно защо Гери избира точно тази порода, тъй като една ли има нужда някой да я пази.Гери кръщава гигантското куче с благозвучното име Дони. Изпълнителката е голям фен на четириноги и решава, че сега е точният момент да си вземе, пише "България Днес".

Като истински добър стопанин певицата глези новото си куче. Тя го разхожда по няколко пъти на ден. Освен обичайната храна Гери му дава и по някое лакомство. "Ела при мама, Дони", казва на кучетото си Яката дупара.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !