Мис Колумбия 2011 отново танцува след ампутацията на крака

15.07.2020 14:35 | Видян 996 пъти

Мис Колумбия 2011 отново танцува след ампутацията на крака

Даниела Алварес показва на света как се танцува.

В понеделник Мис Колумбия 2011 година сподели видео в социалната мрежа Instagram, на което се виждат завидните ѝ умения на дансинга. Това е първата ѝ подобна изява след като се наложи ампутация на крака преди 3 седмици. В клипа, който е с дължина от 1 минута, Алварес танцува заедно с „най-любимия си партньор“ – брат ѝ Рики Алварес.

Двамата танцуваха на песента „Besos de Coral“ на Елвис Креспо. Партньорите широко се усмихваха докато се въртяха в такт с мелодията. В един момент Рики дори накланя сестра си, която продължаваше да се движи в ритъма на музиката. „Съживяваме суинга с моя любим партньор. Без значение от трудностите“, написа Даниела в социалната мрежа.

Преди три седмици кралицата на красотата се подложи на рутинна операция, но заради усложнения по време на процеса, се е наложила и ампутацията на крака. Според списание „Hola!“, 32-годишната звезда е имала бучка в стомаха, която е трябвало да бъде премахната. По време на операцията обаче левият ѝ крак е спрял да се снабдява с кръв и затова е трябвало да бъде премахнат, за да не се получат други медицински проблеми.

На 14 юни Даниела сподели няколко снимки в социалните мрежи, само няколко дни след операцията си. Тя показа, че цялото ѝ семейство е около нея и ѝ дават сили в този труден момент. „Знам, че с помощта на Господ всичко е възможно“, написа тя. В момента Мис Колумбия 2011 се възстановява у дома, след като напусна болницата на 26 юни.

Според самата Алварес, процесът по възстановяване ще продължи най-малко шест месеца, по време на който тя ще се учи да разчита само на десния си крак.




Източник: tialoto






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кураж не е да имаш сили да продължиш,...

Кураж не е да имаш сили да продължиш, а да продължиш,...

Няма коментари към тази новина !