Неповторимата Италианска инстантна PASTA CUP вече и в България

10.07.2020 14:53 | Видян 1160 пъти | Гласували 2

Неповторимата Италианска инстантна PASTA CUP вече и в България

История на Pasta Berruto започва през далечната 1881 г. в малка мелница в италианското градче Киери и преминава дългия път до 2020 г. когато вече е на лице една от най-големите фабрики за паста, разположена в град Торино, Италия.

Качеството на всяка паста може да се измери въз основа на фактори, свързани с производствения процес, външния вид, вкуса, хигиената и здравните стандарти, на които да отговаря. Благодарение на опита, натрупан през годините, Berruto непрекъснато подобрява и усъвършенства производствените процеси, за да създава паста с физически и визуални характеристики, които са важни за потребителите.

Всяка фаза на производствения процес завършва със строги тестове за контрол на качеството, като се започне от суровината, която се анализира в собствена лаборатория, до опаковането и съхранението,а проследяването е гарантирано от автоматична система за етикиране EAN 128 (SSCC). Този масив от тестове гарантира съответсвието на продукта с характеристиките и качеството, които всеки клиент очаква.

Във все по-забързаното ежедневие, затрупани от ангажименти, срещи и отдадени на работата, хората забравят, че правилното и здравословно хранене не бива да остава на заден план. Все по-често хората в големите градове пренебрегват обедната почивка или пък следобеното отдъхване, дори за 10 минути. Точно за тези хора помислиха от фабрика Berruto. Като отговор на високооборотния работен ден, от Berruto вече предлагат на пазара паста, която е готова само за 5 минути. Дори не е нужно да бъде овкусявана. Това е инстантна паста в 5 различни рецепти, които се „сготвят“ бързо и лесно само с гореща вода в 4 стъпки:

   1 – отлепва се фолиото на кутийката
   2 – налива се гораща вода до ръба в кутията
   3 – разбърква се енергично
   4 – изчаква се между 3 и 5 минути и след това е налице цяла порция италианска паста.

Свикнали сме да се съмняваме в качеството на инстнантните продукти, но това далеч не е причина да смятаме, че PASTA CUP са поредния продукт, който е пълен с т.нар. „химия“. Точно обратното! Следвайки здравните тенденции и ползите от правилното хранене, Pasta Cup не се запържва, а се сварява в гореща вода. Рецептите са така подбрани, че да не е нужно състваките в кутийките да бъдат заменяни с ГМО, както и нямат добавено палмово масло.

Високия качествен Италиански стандарт, на който отговарят PASTA CUP, е безкомпромисен и точно затова можем да гарантираме първокласно качество на инстантните ни спагети, които са изключително вкусни, с приятен аромат, а същевременно бързи и лесни за приготвяне. Затворени в кутия, пастите могат да се съхраняват по-дълго време и да се консумират навсякъде, дори и на бюрото в офиса.

За да бъде завършен цикъла дори и от екологична гладна точка, Berruto са се погрижили опаковките на PASTA CUP да са биоразградими, с което да допринесат за опазването на околната среда.

Видео за приготянето на  PASTA CUP можете да глеадте ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !