Калин Сърменов стана дядо на момиче

10.07.2020 13:17 | Видян 421 пъти

Калин Сърменов стана дядо на момиче

Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов стана дядо на момиче. Малката принцеса носи името Йоана и се появи на бял свят с перфектните мерки- тегло 3050кг. И 50см височина.

С внучка го дари първородната му дъщеря- Дария, която се омъжи за сина на икономическия анализатор и преподавател Петкан Илиев – Александър. Припомняме ви, че те склюяиха брак , преди година в морския курорт Лозенец. Година по-късно младото семейство са изключително щастливи от факта, че вече са родители. Майката и бебето са добре, а щастливият дядо не пропусна да почерпи близки и колеги за малката Йоана.

Репортер на „Телеграф“ се свърза с Калин Сърменов, за да му честити. „Благодаря ви, не мога да ви опиша какво е чувството. Пораснах. Буквално за 24 часа осъзнах, че съм пораснал. Отговорността се качва в пъти. Изведнъж се появява едно малко същество , над което нямаш контрол, но знаеш, че това е целия свят на твоето собствено дете.

Страхотно и изненадващо е чувството. Усетих притеснение, щастие и като се погледнах в огледалото си казах: „О, Боже аз съм пораснал. Осъзнаваме това, когато започнем да носим отговорност“, с усмивка и вълнение сподели Сърменов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Капчикова издаде имената на близнаците

Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова издаде какви имена носят...

Кристофър Нолан спасява киното с Тенет

Дългоочакваният нов филм на режисьора Кристофър Нолан -...

Няма коментари към тази новина !

*}