Чарли Пут обвини феновете на BTS в тормоз

10.07.2020 11:13 | Видян 743 пъти

Чарли Пут обвини феновете на BTS в тормоз

Американският певец Чарли Пут обяви, че е подложен на кибертормоз от страна на феновете на корейската бой банда BTS. Изпълнителят на How Long разкри, че ежедневно почитатели на групата пишат обидни коментари по негов адрес в социалната мрежа TikTok.

Според феновете, младата надежда на американската музика се е възползвал от славата на любимците им, за да получи по-голямо влияние в индустрията. Те цитират общо изпълнение между Пут и Чон Чонг Кук (Jungkook) от 2018 г.

„Обикновено не обръщам внимание на такива неща, но тук нещо трябва да бъде казано. Това опасно и токсично надвикване в интернет трябва да спре. Аз съм на 28 години и не се влияя, когато непознат за мен човек ми напише грозно съобщение. Знам обаче, че ако това се случваше преди 10 години, подобен език щеше да нарани дълбоко и си мисля за всички тези млади деца, които виждат подобни съобщения всеки ден“, коментира Пут.

Той е категоричен, че харесва момчетата от BTS и се възхищава на творчеството им. Изпълнителят призова и към по-приятелско отношение дори към непознатите онлайн.

Източник: Monitor
Снимка: Pinterest


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !