Мутри, вън: Радев, Борисов и Доган изчезнаха

10.07.2020 09:17 | Видян 1484 пъти

Мутри, вън: Радев, Борисов и Доган изчезнаха

"Не на страха, ще си върнем България! Мутри, вън" - така завърши импровизираното слово на президента Радев, без охрана, пред събралите се вече хиляди хора пред сградата на неговата администрация в подкрепа на демокрацията в България.

Освен позакъснелите с реакцията си соцдепутати, сред хората бяха представители на всички политически партии без управляващата коалиция ГЕРБ-ДПС.

Лидерите Борисов и Доган са се укрили някъде - единият повече от 24 часа е извън медиите в нехарактерен за него стил, а другият е евакуиран спешно от лятната си резиденция - т.нар. Догансарай на морето. Чашата на търпението на българите беше прелята с безпрецедентния в европейската история обиск на прокуратурата , която отдавна зае страна във войната на Борисов и ДПС срещу президента, в кабинета на държавния глава, избран мажоритарно от над 2 млн. лв. леви и десни българи.

Вотът за Радев преди 3 и половина години, който свали Борисов 2, беше гласът на тихото мнозинство срещу много по-малките по онова време безчинства на самозабравила се върхушка.

ВИЖ ВИДЕО ТУК !

ВИЖ СНИМКИ ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !