Принц Хари и Меган Маркъл в търсене на американската мечта

09.07.2020 16:32 | Видян 1628 пъти

 Принц Хари и Меган Маркъл в търсене на американската мечта

Макар да напуснаха Великобритания с надежда за по-спокоен живот, Меган Маркъл и принц Хари съвсем не се усещат да са в мечтаната идилия.

Вече три месеца херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Бевърли Хилс, в луксозно имение, любезно предоставено им от холивудския актьор Тайлър Пери.

Източник, близък до двойката каза обаче, че животът в слънчева Калифорния никак не им се харесва. Причината – принц Хари и Меган Маркъл загубили твърде много, за да се възстановят от случилото се и нямат възможност толкова бързо да започнат нов живот.

„Меган сега е по-ниска от тревата, по-тиха от водата. Тя се чувства изключително празна и заклещена в ъгъл“, заяви източникът пред Sunday Mirror. Той добавил, че бившата актриса станала интровертна и силно ограничила кръга си от приятели, което накарало близките ѝ да се притесняват за нея. Според думите му, сега Меган се доверявала на съвсем малко хора.

Херцогинята също така преживява загубата на близката си приятелка Джесика Мълроуни. Дизайнерката се оказа в центъра на скандала заради конфликт с модния блогър от афроамерикански произход Саша Ексетър. Маркъл реши да се възползва от ситуацията и да спре да общува с Мълроуни, вярвайки, че тя печели само от участието ѝ в британското кралско семейство.

Подобно на съпругата си, и принц Хари преживява трудни моменти. Според източника, той е „изтощен от скъсаните семейни връзки“ и на рождения ден на принц Уилям, 21 юни, той се почувствал изключително зле.

Дали херцогът се е свързал с по-големия си брат в деня на 38-ия му рожден ден, не се уточнява. По-рано бе съобщено, че принцовете са успели да намерят път един към друг по време на пандемията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !