Ченгета погнаха Рени

09.07.2020 14:17 | Видян 874 пъти

Ченгета погнаха Рени

Ченгета погнаха певицата Рени. Изпълнителката спретна луда надпревара с полицията, след като съседи подадоха сигнал заради партито, на което певицата пяла, научи HotArena.

Фолк звездата се разминала на косъм с бунт на недоволни съседи. Цели 13 сигнала са подадени в полицията по време на лудия купон, с участието на Рени през изминалия уикенд, разказват очевидци.

Късметът на чалга фурията не й изневерява и тя се разминава на минути с полицията. Певицата е била поканена на тържеството от шумна компания бохеми, които всяко лято правят луди партита по морето. Този път обаче, не един, а цели 13 сигнала били подадени на телефон 112. За щастие певицата се разминала с акт и арест, тъй като си тръгнала с диджей Кърмак от Сърбия, който също е бил на партито, пише "България днес".

Самата Рени не иска да коментира случая, тъй като не е била част от тържеството по време на инцидента с полицията. И не знае какво е ставало.

В момента певицата се старае да съчетае почивката с работата това лято, въпреки многото ангажимент. Тя спазва мерките за безопасност, но е категорична, че не я е страх от вируса и е готова да работи активно, тъй като за нея стерилната среда не е решение.

„Животът трябва да продължи нормално, с повече внимание към опазване живота на себе си и близките си”, смята певицата.

Преди няколко седмици Рени успя да организира и паметен рожден ден за сина си Аспарух. Тя нае цял плувен комплекс в столицата, за да може момчето да прекара празника си, забавлявайки се с приятели.
 



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !