Венета Райкова мъсти на Игнатова с книга

08.07.2020 14:19 | Видян 1807 пъти

Венета Райкова мъсти на Игнатова с книга

Бившата водеща на "Господари на ефира" и "Х Фактор" Мария Игнатова сяда в стола на Венета Райкова в "Папараци - ново 20".

Според запознати двете блондинки се недолюбват от край време. Венета е канила Мария в някогашното си предаване "Горещо", но тя винаги отклонявала поканите й, защото изобщо не си падала по въпросите, които Райкова задава на гостите си. След това Игнатова е ставала жертва на Папараци, но не приемала сериозно попаденията на Райкова и екипа й.

Запознати с отмъстителния нрав на Венета подозират, че тя няма с лека ръка да приеме новината, че именно Мария ще я наследи като водеща. Някои дори подозират, че Игнатова може да стане една от героините й в новия й роман "Куклите", в която Венета обещава още по-скандални разкрития за известни персони.

Мария обаче приема всичко с усмивка и хич не я интересува мнението на безработната блондинка от Попово. Както вече писахме, още преди месец Игнатова е търсила работа при Иван и Андрей, след като ангажиментите й в екипа на Маги халваджиян по Нова ТВ били силно редуцирани. Продуцентите на "Фермата" решили да я вземат под крилото си и били убедени, че тя ще спаси рейтинга на Папарци.

Не е тайна, че той падаше главоломно, а появата на Венета беше редуцирана до едва 15-на минути. Иван и Андрей били убедени, че Игнатова ще се справи много по-добре като водеща. Предаването поема в изцяло нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България. Иван и Андрей смятат да заложат на забавната страна на живота и в този дух ще бъдат и интервютата на Мария с нейните звездни гости в студиото. Те ще разказват своите най-забавни и нелепи истории, пише Галерия.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !