Куката снима филм за поп фолка

08.07.2020 09:10 | Видян 343 пъти

Куката снима филм за поп фолка

След като спечели публиката с Лошо момиче, актьорът Мариан Вълев се захвана със сценарий на следващ проект. Той носи името Чалга, а Вълев отново ще дирижира събитията зад камера от позицията на режисьор. Тези дни стана ясно, че познатия на зрителите като Куката, няма да получи финансиране за втория си филм от НФЦ.

Историята в Чалга ще се върти около 18-годишно момиче от малък град, което иска да стане певица и всички неща, на които е готова, за да успее. Тя живее според каноните на интернет и се опитва да преследва мечтата си. "Чалгата като музика отдавна не ме вълнува.

Интересна ми е чалга културата на времето, в което живеем. Ще ми се да вярвам, че съм полезен и историите ми да стигнат до хората. Филмът ще е комедия, но ще е много сериозен като политическа и социална ангажираност",сподели преди време актьорът.

В кино средите пък се говори, че именно около Куката се очаква да се завърти сюжетът и на игрален филм по Под прикритие. По сценария вече работят Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова и Тео Чепилов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Замесиха Софка в онлайн измама

За интернет шашма с името на Софи Маринова алармира...

Вечеря при 5.5 млрд.лв. дравен бюджет...

Вечеря при 5.5 млрд.лв. здравен бюджет в болницата в...

Няма коментари към тази новина !

*}