Орландо Блум: Нямам търпение дъщеря ми да се роди

04.07.2020 09:29 | Видян 1287 пъти

Орландо Блум: Нямам търпение дъщеря ми да се роди

Звездата и годеницата му, Кейти Пери, очакват първото си дете заедно, а актьорът споделя, че няма търпение да се запознае с дъщеря си. „Развълнуван съм. Това е магическо време, когато един ангел ще слезе на земята“, казва той пред “Good Morning America “. Блум допълни, че с нетърпение очаква онези семейни моменти, в които ще седи вкъщи с детето и годеницата си.

И въпреки че някои родители се страхуват от безсънните нощи и правят стриктни графици кой ще се грижи за детето през нощта, то Орландо признава, че не изпитва подобни притеснения. „Най-вероятно аз ще ставам през нощта да я храня, да я преобличам, всичко“. За него това ще са най-хубавите моменти, защото целият свят спи и той има време само за дъщеричката си.

Актьорът има и опит в нощното хранене на бебе. Той е баща и на 9-годишния Флин, който се появява от брака му с Миранда Кер. В скорошно интервю Кейти Пери сподели, че дъщеря ѝ със сигурност ще се превърне в галеница на баща си. „Тя ще стане момиченцето на татко. Ще видите“.

А що се отнася до първата ѝ бременност, изпълнителката признава, че изпитва всякакъв вид емоции. „Развълнувана съм, нервна съм, щастлива съм, депресирана съм – всичко“. Детето на звездите трябва да се появи съвсем скоро, но те споделят, че все още не са измислили име. Според Пери, дъщеря им сама ще реши как да се казва.

Източник: tialoto

Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Водим в ковид-смъртността с Перу:...

Според модела на Economist за реалната смъртност от...

Вторият романт на Иван Янев с премиера

В зала “Витоша” на столичния хотел...

Няма коментари към тази новина !

*}