17-годишна убила майката на Петя Буюклиева

03.07.2020 14:32 | Видян 798 пъти

17-годишна убила майката на Петя Буюклиева

Петя Буюклиева разкри душата си навръх рождения си ден.

Певицата сподели, че най-трудният й момент в живота бил когато майка й загина нелепо, убита на място от 17-годишна неопитна шифьорка.

И до днес в главата на Буюклиева отеквало телефонното обаждане, с което й съобщили, че майка й е била блъсната, докато отивала от дома си до кварталния магазин, за да купи продукти да й приготви любимите курабийки.

Трагедията от обаждането била двойна, защото от шока бременната по онова време в четвъртия месец Петя губи бебето си. След като излязла от ступора, певицата била изправена пред дилемата дали да повдигне обвинение на виновната шофьорка.

Макар да искала да отмъсти за брутално отнетия живот на майка си и да жадувала за справедливост, Петя все пак решила да не съди девойката, защото осъзнала, че това ще я прати в затвора и да съсипе младостта и живота й.

"Винаги съм вярвала в Господ. Вярвам, че трябва да бъдем добри, да прощаваме. Колкото и да беше трудно, когато ми казаха "Прости на това момиче", аз й простих.

Въпреки, че сърцето ми се разкъсваше на парчета, въпреки, че до ден днешен, след 15 години, имам голяма празнина. Справям се, държа се", сподеял звездата, пише Ретро.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рени иска втора сватба

Сватба очаква Рени. На певицата й е предречено още веднъж...

Замесиха Софка в онлайн измама

За интернет шашма с името на Софи Маринова алармира...

Няма коментари към тази новина !

*}