Анелия шамароса фенове

03.07.2020 13:14 | Видян 1946 пъти

Анелия шамароса фенове

Фолкзвездата Анелия наби ловците на автографи минути след като слезе от сцената на лайфстайл наградите, където взе приза за цялостно творчество, видя „Телеграф“.

Момчетата причакваха известните личности пред залата в столичен хотел, където се проведе церемонията, за да си направят снимки с тях. Така помолиха и пайнерката, след като тя излезе със статуетката си. Тя беше в страхотно настроение от радостната вест и дори се пошегува с тях, като ги попита: „Утре имам рожден ден, какво ще ми подарите“. После ги помоли да се наредят всичките за обща снимка, тъй като бърза и няма да може да позира с всеки поотделно.

Това обаче изглежда не им допадна и те започнаха да я наричат с обидни епитети и дори да я псуват. Това моментално развали празничната еуфория, а за да не стане още по-голям скандал, колежките й Бони и Гергана тръгнаха да я успокояват. През това време някой от „ловците“ набързо излязъл и наритал колата на певицата, която я чакаше пред входа на заведението.

Щом излезе и видя следите от обувките им около задния номер на возилото, Анелия буквално побесня. Остави наградата си и хукна отново във фоайето на хотела, за да се разправя с тях. След като всичките мълчаха и не отговориха на въпроса й кой го е направил, изпълнителката на „Гъзарка“ хвана шапката на единия и с нея започва да ги шамаросва наред.

След като изля набраната отрицателна енергия, тя набързо се раздели с Бони и обяви на висок тон, че с Гергана отиват в полицията, за да пусне жалби срещу тях.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !