Анистън призова: Носете маски!

02.07.2020 10:26 | Видян 1258 пъти

 Анистън призова: Носете маски!

Случаите на заразени с коронавирус в САЩ нарастват. На някои места в страната заведения затварят отново врати след като са отворили за кратко. По този повод много известни личности зоват американците да спазват правилата за лична хигиена и разпорежданията на властите, за да бъдат здрави. Дженифър Анистън е само част от звездите, които призоваха феновете си да носят предпазни маски.

Актрисата, която живее в Калифорния, сподели своя снимка в Instagram и отправи апел към милионите си последователи.

„Разбирам, че маските са неприятни и неудобни. Но не смятате ли, че е по-лошо, че предприятията се затварят... загубваме си работата... здравните работници стигат до абсолютно изтощение. И толкова много животи са отнети от този вирус, защото ние не правим достатъчно“, написа ядосано Анистън към кадъра, на който е поставила черна маска на лицето си.  ⠀

„Наистина вярвам в добротата на хората, така че знам, че всички можем да направим това. Но все пак, много хора у нас отказват да предприемат необходимите стъпки, за да изравнят кривата и да се пазят един друг. Хората изглеждат притеснени от „отнемането на правата им“, като бъдат помолени да носят маска“, коментира още актрисата.

Звездата от сериала „Приятели“ помоли своите фенове да носят маска, ако наистина ги е грижа за живота им. И настоя да насърчат повече хора около тях да направят същото.

51-годишната Анистън посочи, че проблемът с носенето на маски в САЩ, където на места е абсолютно задължително, вече е политизиран, което е само в ущърб на гражданите.

Заради пандемията, снимките на специалния епизод на „Приятели“, в който актрисата ще участва заедно със своите дългогодишни колеги, се отложи.

„Надяваме се, че ще можем да снимаме през август – в средата или в края му, ако всичко е наред и няма ранна втора вълна от коронавируса“, коментира пред медиите Марта Кауфман, която е един от създателите на сериала.

Дженифър Анистън се надява, че в края на лятото ще може да изиграе Рейчъл Грийн за последно, при това пред публика.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !