Кресида Бонас – актрисата, която не стана принцеса от страх

01.07.2020 13:37 | Видян 1128 пъти

Кресида Бонас – актрисата, която не стана принцеса от страх

Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл продължава да вдъхновява милиони по целия свят. Всяка тяхна крачка се следи под лупа, а след като се отказаха от кралските привилегии, те спечелиха още повече симпатии.

Известната двойка всеки ден доказва, че заедно можете дори да отидете срещу целия свят и си заслужава да се борите за собственото щастие.

Вече е трудно да си представим до Хари да бъде друга жена, а не Меган.

Но сценарият можеше да бъде съвсем различен.

Британската актриса Кресида Бонас имаше връзка с внука на кралица Елизабет II. Но самата тя инициирала раздялата и отказала да сложи кралската тиара.

Кресида се запозна с принц Хари благодарение на принцеса Юджийн през 2012 година. След две години връзка тя реши да не дава фалшиви надежди на Хари и настоя да се разделят.

Двамата останаха приятели, а актрисата бе сред гостите на сватбата на Хари и Меган.
Но защо Бонас отказа да стане част от кралското семейство?

Наскоро Кресида призна, че през 2014 г., когато в пресата се появиха слухове за предстоящия им годеж, тя се уплашила от отговорността, която ще има като съпруга на принца.

Тя не се е виждала като съпруга на престолонаследника и непрекъснато да бъде под натиск, какъвто усетила и по време на връзката им.

„Страхувах се, че няма да успея. Уплаших се да не бъда отхвърлена и да правя всичко погрешно. Тревогата, че не мога да бъда перфектна, ме спираше много пъти и ми пречеше да преодолявам различни житейски ситуации. Не само с Хари“, казва актрисата.

Съвпадение или не, но Кресида все пак реши да се омъжи за Хари, но не за потомъка на династията Уиндзор, а за брокера на недвижими имоти Хари Стенли. Младите планираха сватбената церемония да бъде това лято, но бе отложена заради пандемията от коронавирус.

На Острова си задават въпроса дали принц Хари ще получи покана за церемонията.

Иначе Кресида признава, че след раздялата с Хари е станала по-уверена в себе си и вместо страх сега в сърцето ѝ се е настанила любовта.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !