Краси Аврамов: Не са ме пребили в Москва!

06.05.2009 15:20 | Видян 4979 пъти

Краси Аврамов: Не са ме пребили в Москва!

По-рано днес медиите гръмнаха с шокираща новина, че Красимир Аврамов е пребит в Москва. Според информация на агенция БЛИЦ, в която се цитира руския сайт life.ru, по време на първата репетиция, зад кулисите на комплекс „Олимпийски“ избухнал грандиозен скандал и българският участник в Евровизия бил жестоко пребит от представители на конкурентна страна.

„Красимир като всеки друг участник в Евровизия, е готов и на тройно салто, само да бъде забелязан на финала. Българинът репетира с кокили. Именно този атрибут доведе до сбиването. Не е трудно да си представим приличащия на мравуняк “Олимпийски”, из който тези дни се движат хора на кънки, а по тесния коридор вървят група хора на кокили /Аврамов и неговите танцьори/. Веднага се намериха недоволни от затрудненията в придвижването.
“Първо бутнаха от кокилите /а те са огромни/ негова танцьорка, а след това удариха него самия в главата”, пише още БЛИЦ, цитирайки преводачи на Евровизия.

„Няма такова нещо. Това е абсолютна лъжа! Не е имало проблеми нито с Краси, нито с когото и да било от българската делегация. Настроението на всички изпълнители е чудесно и отношенията между представителите на конкурентните държави са приятелски. В момента Краси е на разходка на Червения площад“, заяви от името на певеца пиарът му Весела Шаранкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Няма коментари към тази новина !