Доберман уплаши Наум Шопов и Теа на плажа

30.06.2020 15:38 | Видян 1313 пъти

Доберман уплаши Наум Шопов и Теа на плажа

Страховит доберман уплаши младите родители Наум Шопов-младши и Теа Минкова на плажа. Въпреки че и двамата се определят като „кучкари“ (любители на кучетата), голямото животно изглеждало враждебно и се насочило към количката на 6-месечната им дъщеря Амая на брега.

За щастие, до инцидент не се стигнало, като между зъбите на добермана се оказала само една от играчките на бебето, разказаха Теа и Наум в морския си влог.

Младото семейство отпътува преди седмици към Гърция, където се отдава на релакс под звуците на морските вълни. Тъй като за първа година пътуват и с бебе на ръце, най-добрият лекар сред актьорите и половинката му признават, че критериите им за плажа са се вдигнали неколкократно. Сред изискванията им са вече на брега да не се чува силна музика, да има дебела сянка под чадърите, както и да няма много хора – най-вече други, по-големи деца, които да вдигат шум.

Самата Амая пък вече е влюбена в морето, като само няколко минути на фона на вълните са й достатъчни, за да заспи, допълва Минкова. „Преди две години си лежах на плажа и си мечтаех, другата година (2019) да съм бременна. През 2019-та си лежах бременна на плажа и си мечтаех през следващата (2020) да имаме живо и здраво бебче и тримата да се наслаждаваме на морето. Тази година няма да кажа за какво си мечтая...“, загатва още Теа.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !