Соня Йончева ще подкрепи млад български певец

29.06.2020 14:53 | Видян 1088 пъти

 Соня Йончева ще подкрепи млад български певец

Оперната звезда Соня Йончева ще подкрепи млад български оперен изпълнител, съобщи тя.
Световноизвестното сопрано ще покани по време на концерта си в родния град Пловдив на 25 август в Античния театър един млад български певец, който ще изпълни любимата си ария. Йончева лично ще прослуша всички, които й изпратят видео запис със свое изпълнение и кратко представяне на мейл: office@sonyayoncheva.com.

„Щастлива съм, че ще открия за българската публика едно ново име, което съвсем скоро ще разнася славата на нашите гласове по света. Знам колко е важно някой да те забележи и да ти подаде ръка в началото на кариерата“, каза Йончева, която в момента работи върху новия си албум за „Сони Класикал“ в Женева. Подробностите около албума се пазят в тайна. Очаква се той да се появи до края на годината.

Програмата на най-успешната българска оперна звезда днес е запълнена до 2028 година. Въпреки пандемията от КОВИД-19, Соня Йончева е сред най-търсените имена на световната оперна сцена. Тя ще пее на 14 юли, Националния празник на Франция, на Гала концерта пред Айфеловата кула,  който ще бъде предаван на живо от най-гледания френски телевизионен канал France 2.

На 19 юли Йончева е звездата в операта „Травиата“, която ще бъде представена на открито във Флоренция с партньори от ранга на Франческо Демуро и Лео Нучи, диригент е Карло Рици.
На 14 август Соня Йончева е сред звездите на 100 годишния юбилей на фестивала в Залцбург, където ще изнесе Ренесансов концерт.

След Австрия, Йончева се завръща за няколко дни в България за големия си концерт на 25 август в Античния театър с оркестъра на Пловдивската опера под диригентството на Найден Тодоров. В програмата са включени произведения на Верди, Пучини, Маскани, както и изпълнение – изненада, подготвено специално за българската публика.

Билети за концерта на Соня Йончева в Античния театър в гр. Пловдив на 25 август може да бъдат закупени онлайн от epaygo.bg или на място в офис мрежата на EasyPay.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !