Бийбър отвръща със съд на обвиненията в сексуален тормоз

29.06.2020 14:27 | Видян 1154 пъти

Бийбър отвръща със съд на обвиненията в сексуален тормоз

Джъстин Бийбър смята да съди двете жени, обвинили го в сексуален тормоз в социалните мрежи. Певецът, който смята, че профилите на въпросните Даниел и Канди са фалшиви, е твърдо решен да докаже, че е невинен.

След като изпълнителят показа серия от доказателства – документи от хотела, в който е отседнал, както и снимки с неговите приятели, той е подал иск в съда. По думите му, той не е изнасилил жените през 2014-а и 2015-а година, а някой просто иска да опетни имиджа му.

Бийбър посочва, че жените така и не са излезли с лицата си в публичното пространство, а няколко часа след обвиненията, един от профилите вече не съществува, което е още едно доказателство, че цялата история е атака срещу него.

Съпругът на модела Хейли Болдуин смята да поиска общо 20 милиона долара като обезщетение за това, че са нарушили репутацията му, обвинявайки го в изнасилване.

Според написаното в социалните мрежи, една от жените е насилена от певеца в хотел „Four Seasons“ в Остин, Тексас, след фестивал. За да се защити, Джъстин извади фактури и дори спомена бившата си Селена Гомес, за да докаже, че е отседнал с нея, при това на друго място. Той е категоричен, че е посетил хотела, но само за да обядва, при това на 10 март.

Според твърденията на другата жена, двамата са се срещнали на 5 май 2015 г., като той я нападнал в хотел „Langham“, Ню Йорк. По това обвинение изпълнителят коментира, че тогава той е бил на бляскавото събитие Met Gala, след което е присъствал на частно парти, което не е било на въпросното място.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !