Меган влиза в политиката?

29.06.2020 13:32 | Видян 1009 пъти

Меган влиза в политиката?

Решението на Меган Маркъл да напусне Обединеното кралство и да се премести в Калифорния имаше много по-дълбок смисъл, отколкото изглеждаше. Херцогинята вярва, че истинската ѝ мисия е да помогне срещу системния расизъм в Съединените щати, заяви близката приятелка на Меган в интервю за „Daily Mail“.

Съпругата на принц Хари смята, че „спешната нужда да напусне Англия“ е била предопределена за нея, тъй като в тези трудни моменти тя трябваше да бъде начело на движението #BlackLivesMatter“, обясни източникът пред изданието.

„Меган каза, че ролята ѝ на лидер на общественото мнение е по-важна от всякога. Тя иска да използва гласа си за радикални промени в обществото и не изключва кариера в политиката“, казва още близкият до някогашната звезда от сериала „Костюмари“.

Наскоро Меган Маркъл се дистанцира от най-добрата приятелка на Джесика Мълроуни, след като се забърка в расистки конфликт. И в разгара на демонстрации в защита на черното население на планетата, херцогинята на Съсекс записа емоционално видео съобщение, в което споделя своите виждания за потисничеството на расовите малцинства и тяхната смърт в ръцете на полицаи.

Според източника на изданието, не е изключено херцогинята на Съсекс да влезе и в политиката.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !