Kikki beach на Слънчев бряг изкопира световната верига Nikki beach

29.06.2020 13:04 | Видян 1436 пъти

Kikki beach на Слънчев бряг изкопира световната верига Nikki beach

Новото заведение на Слънчев бряг - Kikki beach изцяло изкопира логото, визията и името на сметовната верига Nikki beach. Това коментираха пред "Скандал" дизайнери, архитекти и туристи, които са посетили вече мястото. "Това е срам, позор и заблуждаваща реклама. Вероятно от международната верига ще реагират негативно на българската имитация", заявиха дизайнери, предаде Скандал.бг.
 
Българският Kikki beach се намира на централния плаж в курорта. Миналата година министърът на туризма Николина Ангелкова даде концесията на близка фирма до Маргините, които са известни от 90-те години с участието си в групировката СИК.
Световната верига Nikki beach тръгва от САЩ.

Началотo на тази известна плажна концепция е поставено през 1998 година, когато предприемачът Джак Пенрод представя на света първият Ники Бийч. Тя работи на принципа на франчайзинг, като се плаща висока годишна такса, за да бъдеш част от престижната верига. Спазват се високи правила за качество и класно обслужване.

Днес концепцията на Ники Бийч се разраства в глобален и световен план, с луксозен стил и гостоприемство. Дори и нещо повече – основани са хотели и модна линия с този бранд в малки бутици,  намиращи се във всяка точка на Ники Бийч клубовете.

През годините различни български политици и бизнесмени ставаха за смях в интернет мрежата чрез пиянски изпълнения в едно от най-популярните и скъпи заведения на Ники бийч в света - в Сен Тропе.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !