Стоте манекенки: Очаквам на Плеймейт да се явят разкрепостени кандидатки

28.06.2020 09:39 | Видян 2103 пъти | Гласували 1

Стоте манекенки: Очаквам на Плеймейт да се явят разкрепостени кандидатки

Скоро ще се проведе поредното издание на конкурса Playmate. Бизнесменът Христо Сираков, който лично подбира кандидатките споделя какви трябва да са момичетата и какви са изискванията към тях.

"Не очаквам кандидатките да са секси, красиви и провокативни, тъй като лично ги избирам и няма как да не са такива. Очаквам сериозно отношение към конкурса и всичко свързано с него. Изявите са много, организацията е сложна и го изисква.  Винаги питам кандидатките колко е голямо желанието им да участват в конкурса от 1 до 10. И при отговор под девет се разделяме завинаги. Не харесвам когато хората правят нещо, без да са убедени че го искат на макс, а избраните са само 12".

Сираков обяснява, че желаещите могат да се регистрират на официалния сайт playboy.bg,, но ако изпитват техническо затруднение мога да изпратя мейл с име години, телефон за обратна връзка и свои снимки  на сast.рlaboy@ gmail.com.

За намесата на пластичните хирурзи в красотата Христо Сираков казва:

"Всичко прекалено води до рискове, понякога необратими. Повечето момичета продължават да не се харесват след 10  външни намеси по лицето и тялото си и резултатът се вижда- започват да си приличат. Има една забравена дума "естетика". За съжаление всеки я разбира различно, а някои дори погрешно. Лично аз не съм против интервенциите, особено при очебийна нужда.  Профилът на плеймейтката изисква да е разкрепостена. Все пак естеството на списание Плейбой и конкурса го определят като неизбежно, но не трябва да се прекалява. 12 разкрепостени на едно място трудно се контролират, дори от мен".

Бизнесменът споделя, че е препоръчително кандидатките да могат да готвят. Задължително е да са чаровни и  интелигентни, а дали са брюнетки или блондинки е все тая.

В интервю пред „България Днес” българският Хю Хефнър разказва, че харесва прякора си Стоте манекенки, защото произходът му бил сантиментален за него и му напомня едно прекрасно минало.  Но от друга страна не го харесва, защото всъщност се интерпретира погрешно. „Хю Хефнър повече би ми отивал като прякор”.

На въпрос дали в момента има жена до себе си  Сираков казва: „Двоумя се между три, но скоро едната ще отпадне”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !